Monday, March 19, 2018

RANIA BOUTIQUE HIJAB @ PRIMAWALK PUCHONG



Min nak rekomen satu butik nih yang beroperasi di Primawalk Puchong. Shawl cantik², ekslusif, classy with affordable price wei. Tengah letops sekarang Bawal Seroja & Versace laku keras limited edition tinggal beberapa helai je separuh min dah beli 😜 kalau korang lambat nganga ler.


Macam² design dan pattern ada. Owner bukan jual tudung je tau, servis untuk pasang batu diamond dan aksesori kat tudung pun ada. Harga memang murah servis terbaik guys. So yang belum datang cepat² ke Bazaar Primawalk Puchong. Kedai beroperasi bermula jam 11 pagi sehingga 10 malam. Jika ada yang berminat atau untuk dapat kan direction boleh terus hubungi atau whatsapp 6019-7545176.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments much appreciated !