Monday, March 19, 2018

NAPSIAH LANGSIR @ PRIMA WALK PUCHONG



Post nih khas untuk akak2 dan ibu2 yang suka menghias langsir. So guys min nak share dengan uols pasal langsir murah sangat sangat dan juga cantik2 okay. Raya memang lambat lagi tapi tak salah kan kalau kita book awal2 supaya tak kelam kabut and lagi satu boleh jimat duit kalau tempah awal2 kan...😛


Tauke langsir cakap kalau tempah awal2 boleh dapat harga special. Kat kedai Napsiah Langsir nih korang boleh tempah ikut design sendiri, color pilih sendiri senang cakap ikut suka dan selera customer tu sendiri janji bayar hehehe.



Min sendiri dah datang kedai kak Napsiah Langsir nih memang rambang mata sebab design dan corak cantik sangat yang paling min berkenan design English style memang merecik oii. Harga pun murah dan kualiti jahitan sangat kemas dan paling best tauke sangat friendly dan sporting. Korang kena datang dan tengok koleksi terbaik yang ada di showroom akak kite nih. Kalau nak datang alamat dan contact number boleh dapatkan di 👇


Napsiah Langsir
Bazaar Primawalk
Lot BZ10, Taman Puchong Prima
Call/WA 011-19736612
FB Page: Napsiah Langsir
IG: Napsiahlangsir

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments much appreciated !