Monday, March 19, 2018

GARAM CAFE @ PRIMA WALK PUCHONG



Min nih kalau bab makan memang no 1 tambah² kalau dengar nama tempat tu pelik² atau unik sikit mula la gatal nak try. Mangsa review kali ini di @garamcafe Primawalk Puchong Prima. So min order signature dish macam biasa la mana² melantak pun minta yang special punya.

So tauke cafe bagi rasa curry puff walau pun nampak biasa² tp I tell u nah orang Sabah cakap 'Sadap Bah' bukan tu je harga pun murah 4 ketul RM3 je okay! Totilas chicken wrapped crispy dia pun meletops kau! Tak puas dengan totilas kena jamu lagi chicken chop yang mana sauce dia original recipe hasil air tangan owner cafe sendiri baq ang. Semua dah balun tekak pun minta la dibasah so Sabah Tea jadi pilihan rasa dia macam pearl tea kat chatime tu...memang terbaik. 

Crsipy Curry Puff


Bukan setakat makan dan minum je ada kat @garamcafe nih, barangan dan produk made by Sabahan pun ada dijual seperti Kopi Tenom, Sabah Tea, Kuih Cincin, Amplang, Butang Baju mutiara Sabah dan owner juga tukang jahit so korang boleh hantar baju dan tempahan secara pukal pun diterima. So guys korang wajib datang dan experience sendiri. Its a chilling & cosy ambiene di garamcafe dengan harga berbaloi². Highly recommendation peeps! 

Totilas Chicken Warp

Chicken Chop

Boleh follow fb :GaramCafe Sabahbah atau whatsapp 014-2072900 untuk sebarang pertanyaan.

P/S : Jangan lupa try curry puff!! 

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comments much appreciated !