Friday, August 19, 2011

BRISIK RESTAURANT PRE-RAMADHAN CONTEST WINNER

Hello and  Salam all ,


Hari ini saya nak announce pemenang bagi contest promo BRISIK ramadhan. Setelah di timbang dan di dacing berikut adalah blogger bertuah yang akan berpeluang untuk berbuka puasa di restoran BRISIK pada hari rabu depan ( 24.08.2011).


1. Aida
2.  mala
3. Vanilla
4. zaffira
5. Najwa

Wahai para blogger yang bertuah sila confirmkan kehadiran anda sebelum hari isnin depan. Pada hari tersebut anda akan berpeluang untuk berkenalan dengan owner restoran BRISIK sekaligus merapatkan lagi silatturahim di antara kita dan apa yang paling penting dapat merasai dan mengalami pengalaman berbuka buasa di restoran BRISIK. Di kesempatan ini saya bagi pihak Puan Nusmawati mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda semua untuk mempromosikan restoran BRISIK dan sudi untuk joint kontest Littlewing Destinations. So kepada semua pemenang seperti di atas jangan lupa bawak camera dan juga pakai baju vogue² gitu sebab kita ada photoshoot session....weee can't wait to see all my adik² ini.

* See you all next week *

Thursday, August 18, 2011

SELANGOR SUPER 9 2011 - UNDER 23







Hello everyone !!!

How is your day so far ? Hope everybody always in a good and happy mood. Alright am gonna share with you the latest news in town at the moment. Sunday Cowboys Football Club will organizing again their annual Super 9 tournament  on month of November 2011. This tournament is being sanctioned by FAS and under the patronage by YB Edward Lee (PJK) Adun Selangor, Kawasan Bukit Gasing N.34. This year round the organizer increased the prize money to the champion (please refer to the poster). 

Who is Sunday Cowboys Football Club ?
.
.
Sunday Cowboys Football Club was formed in 1989 as a social football club for people who were passionate about the game but for some reason or another could not pursue a full-time playing career.
Over its 20 years, the club has gained popularity among football lovers all around the Klang Valley with some over 800 players having played for the club. One of the main attributes for the club’s staying power and popularity is certainly the diversity of our players and members from varied cultural, ethnic and career backgrounds. A noteworthy attribute that is still prevalent to this day.
.
.
The fun-filled camaraderie and good team spirit not just between our players but overall between them and the management, owners and other clubs as well is another thing that we are extremely proud of. In 1996 and 1997, after having traversed throughout Malaysia for friendly games, the club went abroad to take on reputable sides like the Western Australia State Team, Perth Entertainers FC and Golden Lily FC in Perth, Western Australia.
.
.
In 2007, in compliance with the 1997 Sports Act, the club registered with the Sports Commissioner’s Office, Ministry of Sports Malaysia. 2009 marks the club’s proud 20th Anniversary and we have adopted an apt theme that we feel clearly defines just what the Sunday Cowboys Football Club is really all about  – ‘FOR THE LOVE OF THE GAME’
.
.
Today, the club boasts 2 squads, a social squad as well as a league squad that plays in the Football Association of Selangor (FAS) Division 1 League.
.
.
For more information about the tournament please contact the Organizing team  :

013 255 5793
013 392 3391
012 431 6142

Closing Date - 31 October 2011




Wednesday, August 10, 2011

MATTA FAIR AUGUST 2011


Salam Ramadhan|Good day|
Hi all tomorrow am gonna be @ PWTC for Matta Fair set up day. For your information this is my 6th time joining the Matta Fair, it means it's already been 3 years how time flies very fast huh...in conjunction with this Matta Fair, I would like to invite everyone to visit the travel fair on 12-14 August 2011. This travel fair will start on this Friday until Sunday (3days) and the hall will open to public from 10 am till 9 pm. During this 3 days all the agency travel, tour operator, tourism board will offering a good deal to customers. So I suggest those like to travel to drop by and take your good time to survey and purchase the cheap tour package because this is the right time for you enjoy the cheap rate plus the goodies bag and prizes offered by them.

Saturday, August 6, 2011

PERADUAN SNAP & WIN DUIT RAYA UNTUK BLOGGER

Hello guys & Salam Ramadhan,

Nak cite sikit pasal peraduan yang dianjurkan oleh Blog Razis, caranya mudah sahaja just jadi pelawat bertuah dan menang wang tunai ataupun top up RM10.00



Caranya memang senang.
1. Snap dgn print screen bukti kemenangan no bertuah iaitu no 161,718. (Contoh seperti gambar di atas)
2. Buat entry kemenangan korang kat blog.
3. Emailkan link entry kemenangan ke goft85@gmail.com
4. Anda akan dihubungi untuk cara pembayaran hadiah melalui email.

Itu jer caranya. Kena tunggu sampai no bertuah 161,718 muncul dan snap cepat-cepat yer. Sapa cepat die menang wang tunai atau top up RM10.00. Boleh buat beli kuih raya nanti.

Nakkan hadiah lagi besar? Tunggu peraduan selepas ini.~ besar mana hadiah tu tuan penganjur ? Hadiah bonus pun ada disediakan kepada yang sudi menghebahkan peraduan ini kepada blogger yang lain. Jadi macam biasa aku pun tolong la mewawarkan kepada korang so jangan tengok dan baca jer yer jom lah join.....tak rugi pon kan apa salahnyer kalau kita support sesame blogger kan. Check it out cara² nak dapat hadiah bonus seperti di bawah ini :




**Hadiah Bonus untuk mereka yang menyebarkan peraduan ini.
1. Copy paste entry ini dan buat entry di blog anda.
2. Kemudian tinggalkan link entry di post ini.
3. Penulis bertuah yang dipilih melalui random.org bakal menang wang tunai atau top up RM10.00.
4. Pemenang bertuah dipilih setelah no. 161,718 di menangi. (Tak mustahil jika anda menang hit dan hadiah bonus).

Jadi, jangan malu-malu untuk share peraduan ini di blog anda.
Tag :
p/s : menang ke kalah ke aku tak kisah just nak support rakan² blogger yang lain. Dan aku rasa korang pon macam tu kan..kan....:-)


Peraduan ini dianjurkan oleh myrazis.com

Friday, August 5, 2011

DE PALMA RAMADHAN BUFFET PROMO

Salam all,

Hari ini saya nak share enrty dengan korang mengenai De Palma Hotel yang terletak di Kuala Selangor.  Pada hari sabtu yang lepas saya telah dijemput oleh Encik Harun (Sales & Marketing Manager) untuk membuat sedikit review mengenai Ramadhan Buffet yang disediakan oleh De Palma Hotel Kuala Selangor sempena bulan ramadhan ini. Citarasa Ramadhan Masakan Kampung & Warung merupakan tema pilhan pada kali ini di mana pelbagai masakan beraneka juadah untuk berbuka puasa dengan konsep yang berlainan pada harga yang berpatutan, sesuai dan selesa untuk seisi keluarga ada ditawarkan sepanjang bulan ramadhan ini.